tiistai 25. helmikuuta 2014

Ja taas ja taas ja taas ja taas...

Eli tietysti revontulihuivi ;)





Lankana vironvilla, ah mikä väri! Tämän värinen on varmaan neulottava itsellenikin :) Lankaa kului 167 grammaa, huivi aloitettu 19.1.14 ja valmistui 19.2.14 (oikeasti oli valmiina ainakin viikon ennenkuin sain pääteltyä ja silloin saan merkata vasta valmiiksi työksi kun on se tylsin osakin eli päättely tehty ;) )

Tämän sai työkaveri hartoitaan lämmittämään, itse on minulle langan tuonut ja pitkän toimitusajan jälkeen sai tämän viime viikolla :)



Tämä on 69. minun puikoiltani tipahtanut revontulihuivi ja aina vaan tykkään mallista ;)

Ihanaista loppu viikkoa kaikille! Jäi hiihtäminen haaveeksi tälle talvelle, meillä ei juuri lunta enää ole... Sais sulaa nuo vähätkn pois pikaisesti niin pääsisin polkupyörällä töihin :)

maanantai 24. helmikuuta 2014

Pääsiäispupu ;)

Viime viikolla neuletapaamisessa Krista ylätti minut todella iloisesti :)

Olin kehunut hänen tekemäänsä kauluria ja olin ajatellut tehdä itselleni sellaisen kunhan tuon JyKyn saan alta pois (eli joskus ensi kesänä...). No ystväni kyseli väritoiveitani ja niin minä sain KAKSI kauluria häneltä. Ihanaa! Vaikka tulisi millaiset pakkaset niin minä en kyllä palele :) Kiitos Krista! Täältä voitte lukea hänen omia mietteitään kaulureista :)













Iloista alkanutta viikkoa kaikille :)

perjantai 14. helmikuuta 2014

Hyvää ystävänpäivää :)

Hyvää ystävänpäivää kaikille :)

Tämä muutama vuosi sitten joululahjaksi saatu kuopuksen luokkakaverin tekemä patalappu on oikein oiva kuva näin ystävänpäiväksi, eikös vain?


tiistai 11. helmikuuta 2014

Joululahja, minulle!

Tänään kiireisen työpäivän kiireisellä ruokatunnilla käväisin automaatista hakemassa itselleni paketin :) Eilen tuli tekstarilla koodi ja mietin, että mitähän minulle on tulossa, mutta muistin, että Arja oli minulle viestiä laittanut että paketti tulossa :)

Kiireisen työpäivän jälkeen juoksin paikasta toiseen, olin sopinut tapaamisen luottamusmies asioissa pääluottamusmiehen kanssa, sieltä kovalla kiireellä kuopuksen koululle inventoimaan musayhdistyksen tavarat ja sieltä koulun keskustelufoorumiin, kotona olin vähän ennen yhdeksää illalla (aamulla lähdin kotoa noin 6.30). Pitkä päivä ja kova nälkä, ajattelin jo jättää paketin avaamisen aamuun, mutta en sitten voinutkaan ;)





Ihanaa saada joululahja helmikuussa :) Ja vielä ihanampaa oli se avata!




Minä kun en ehdi itsellei revontulia neuloa, niin sain sellaisen lahjaksi itselleni, en ole siis ainoa joka on hurahtanut malliin :D

Kiitos Arja :) Tämä on minulle rakkaudella neulottu :)

sunnuntai 9. helmikuuta 2014

Pikkuista vaaleansinistä :)

Niin ne JyKyilyt edistyy ;) Yhdeksän valmiina kahdestakymmenestä, tai minun tapauksessani kahdestakymmenestäkahdesta. Yhden ylimääräisen otin mukaan ja päätin lisätä ne huopasesta tehdyt lapasetkin listaan.

Näitä pieniä juttuja on kiva tehdä kun valmistuu niin nopsasti :) ja kun kahteen perheeseen syntyi poika, niin ei tarvinnut väriäkään vaihtaa välillä ;)

Toiseen perheeseen lähtee nämä sukat ja tumput:





Ja toiseen perheeseen nämä:


Lankana oli lanett ja sitä kului yhteensä noihin kaksiin sukkiin, kaksiin lapasiin ja tuohon myssyyn 93 grammaa.

Toivottavasti nämä lämmittävät pienokaisia perille päästyään :)

Iloista alkavaa viikkoa teille kaikille!

lauantai 8. helmikuuta 2014

Lapastelua

Eilen sain aivan ihanaa postia! Valittelin tässä taannoin Facebookissa, että minulta hukkui lempilapanen. Ja ihana ihminen lupasi minulle tehdä uudet! Eilen ne tulivat (ja neitikin niihin ihastui, en luovu kuitenkaan niistä :) )





Nämä oli juuri sopivan kokoiset minulle. Nyt minulla on taas lempilapaset, ihanaa!

Meillä on taas viikonloppukoira, tällä kertaa Samu, esikoisen ystävän koira. Myös hän tutki lapaset tarkkaan :)




Eilen neiti lähetti minulle koulusta tekstiviestin, että hänen (siis oikeasti MINUN) toinen lapanen on hukkunut jonnekin... Lupasin neuloa hänelle uudet, vaikka inhoan lapasten neulomista yli kaiken! Yhdessä valittiin lanka varastoitani ja neljä kertaa aloitin ja kokeilin väriyhdistelmiä, mutta yhteistuumin päädyimme sitten punaiseen Huopaseen ja lanka kaksinkertaisen niin pysyy kädet lämpiminä :)




Tylsät, ihan tavalliset lapaset siis kyseessä ;) Lankana novitan huopanen kaksinkertaisena, puikot 6,5mm ja lankaa kului 109 grrammaa.

Samu tykkäsi näistäkin tai sitten käsistä lapasten sisällä, rakastaa tuo koira rapsutuksia :)





Ihanaa ystävyyttä:




Ja perheessä koirakuume kasvaa ;)

Mukavaa viikonloppua kaikille!