perjantai 18. huhtikuuta 2014

Vaihtiksia ja lahjontaa :)

Minusta on kivaa kun ystäväpiirissä on niin paljon käsityöihmisiä, mistä lie valikoituneet ystäviini ;)

Minä kun tykkään neuloa revontulihuiveja yli oman tarpeen niin saan sitten kaikkea kivaa tilalle kun niitä muille neulon :)

Marille neuloin tällaisen ruskea sävyisestä vironvillasta (lankaa kului 150 grammaa):

Ja tilalle sain nämä ihanat pöllösukat:
Marsulle tein hänen ostamastaan vironvillasta huivin, hauskat värit oli langassa. Tämä oli paksumpaa vironvillaa (8/3) ja sitä kului x grammaa, en sitten näköjään tullut punnineeksi sitä...


Marsulta sain tällaisen ihanan punaisen pussukkakassin :) Huomatkaa toisessa kuvassa näkyvät timantit!


Lahjaksi ihanalle työkäverille tein punaisen revontulihuivin syntymäpäivälahjaksi, enkä ole näköjään muistanut punnita sitäkään.

Harmitti kun en ehtinyt Outille ihan syntymäpäiväksi saamaan tätä:
Mutta parempi myöhään kun ei milloinkaan :)

Meillä vietetään pääsiäistä Pekan kanssa :) Minulla selkä kipeä, olin töissä toissapäivänä arkistossa nostelemassa mappeja, enkä muistanut että selkäni ei sellaista siedä... Viime yö meni vähän niin ja näin, joka kerta kun käännyin heräsin kipuun... Liikkeellä on helpompi olla kun paikallaan.. Särkylääkkeiden voimalla siis tämä pääsiäinen vietetään! mies lähtee huomenna siikaan ja toivottavasti tuo meille paljon kalaa!

Mukavaista pääsiäisen aikaa teille kaikille :)

Haaste

Sain kivan haasteen ihanan serkkuni ihanlta tyttäreltä :) Käyhän kurkkamaasaa kivaa blogia : Vii ja ponit




  1. Vastaa viiteen kysymykseen
  2. Keksi viisi kysymystä lisää
  3. Haasta viisi uutta bloggaajaa mukaan

Tässä minun kysymykset ja vastaukset:


  1. Tykkäätkö leipomisesta? Kyllä tykkään, mutta enemmän tykkään syödä muiden leipomuksia :)
  2. Mikä on lempivärisi? Tällä hetkellä tummanpunainen ja muut punaisen sävyt, ei kuitenkaan ihan haalea vaaleanpunainen.
  3. Mitä tykkäät tehdä eläinten kanssa? Käydä pitkällä lenkillä lainakoira Pekan kanssa.
  4. Mitä hassua sinulle on tapahtunut eläinten kanssa? Kerran kylässä ollessani kissa pissi kassiini, se ei kyllä silloin ollut kovin kivaa :D
  5. Mitä lemmikkejä sinulla on? Meillä asustelee kaksi marsuherraa; Patu ja Laku sekä viljakäärme Gibata. Halusin meille vielä kanoja ja koiran :)
  Haastan seuraavat bloggaajat: Zeldan, Pian, Marian, Kristan ja Ertzun

Heille seuraavat kysymykset:

1. Minne tahtoisit matkustaa (mikäli se ei olisi kiinni rahasta) ?
2. Missä haluaisit asua ?
3. Mikä sinusta piti isona tulla ?
4. Lempilankasi ?
5. Milloin olet kehunut itseäsi viimeksi ?

Marialle tiedoksi, että vastaan hänen haasteeseensa heti kun vaan löydän sen epäonnistuneen jutun :D



torstai 17. huhtikuuta 2014

Ihana sny minulla :)

Tänään oli postilaatikossa yllätys snyltäni! Oi sinä ihana ihminen :) Oikeasti ei olisi tarvinnut harmitella sitä huhtikuun pakettia, se oli kaunis vaikkakin lanka sisälsi aloeveraa, jota en voi käsitellä. Lanka meni siskolleni ja hän loihtii niistä kauniit villasukat :)

Mutta tänään siis minua odotti yllätys:






Kotikulta sukkalanka onkin minulle ihan uusi tuttavuus! Lanka tuntuu pehmoiselta ja väri on aivan ihana tummaharmaa! Kiitos, kiitos, kiitos ihana snyni!

Olenhan minä saanut sentään jotain valmiiksikin, niistä postaus huomenna :) Ja lainakoira Pekkakin saapui ihastuttamaan meidän pääsiäistämme! Ja juoksukoulunkin aloitin :)

Mukavaa pääsiäisen aikaa teille kaikille! Huomenna palailen kertoilemaan paremmin kuulumisiani :)

torstai 10. huhtikuuta 2014

Sny paketti huhtikuulta :)

Muutama päivä sitten jo hain paketin automaatista, mutta vasta eilen illalla pallero kerittiin auki :) Kaikkea kivaa sieltä löytyikin!










Ihastuin varsinkin noihin jätskitöttörönappeihin :) Ja tuo Sukka lehtinen on ihan uusi tuttavuus, jospa vaikka sen kirjoneuleen opettelisin kunnolla :D

Lankana oli kauniin väristä Nalle luontopolku lankaa (kesäkimppu), harmi vaan se sisältää aloeveraa ja sitä minun ihoni ei kestä :( Eilen kuopus keri lankapalleron auki ja lanka osui vähän jalkaani niin siihen tuli heti iso ihottumaläikkä. Annan langan varmaan siskolleni, hän saa siitä loihdittua kauniit sukat. Harmi kun noin kauniiseen lankaan on lisätty aloeveraa :(

Kukkaset pääsevät omaa pihaamme koristamaan :) Olen kyllä ihan tumpelo puutarhassa, mutta osaan sentään siemeniä laittaa multaan :) Ja tikkarit tulee varmasti syötyä ja tee juotua. Tykkäsin paketista kovasti! Kiitos snyni :)