tiistai 11. helmikuuta 2014

Joululahja, minulle!

Tänään kiireisen työpäivän kiireisellä ruokatunnilla käväisin automaatista hakemassa itselleni paketin :) Eilen tuli tekstarilla koodi ja mietin, että mitähän minulle on tulossa, mutta muistin, että Arja oli minulle viestiä laittanut että paketti tulossa :)

Kiireisen työpäivän jälkeen juoksin paikasta toiseen, olin sopinut tapaamisen luottamusmies asioissa pääluottamusmiehen kanssa, sieltä kovalla kiireellä kuopuksen koululle inventoimaan musayhdistyksen tavarat ja sieltä koulun keskustelufoorumiin, kotona olin vähän ennen yhdeksää illalla (aamulla lähdin kotoa noin 6.30). Pitkä päivä ja kova nälkä, ajattelin jo jättää paketin avaamisen aamuun, mutta en sitten voinutkaan ;)

Ihanaa saada joululahja helmikuussa :) Ja vielä ihanampaa oli se avata!
Minä kun en ehdi itsellei revontulia neuloa, niin sain sellaisen lahjaksi itselleni, en ole siis ainoa joka on hurahtanut malliin :D

Kiitos Arja :) Tämä on minulle rakkaudella neulottu :)

8 kommenttia:

 1. Ihanan Revontulen sait Arjalta. Minulla on saman värinen, jonka olen saanut lahjaksi. Taitavat värit vaan mennä niin, että alkaa tummalla.
  Leppoisampaa loppuviikkoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin sain <3 tuo on kyllä kaunis väri ja itsekin tuosta väristä jo muutaman revontulen olen neulonut :)
   Leppoisaa viikonloppua sinulle Seija :)

   Poista
 2. Kauniin värinen ♥ Hyvissä ajoinhan tuo tuli, sillä pääsisäiseen on vielä pitkä aika =) Meillä jaetaan viimeiset joululahjat yleensä pääsiäivierailujen aikaan =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Parempi myöhään kun ei milloinkaan :) Ja hyvää kannattaa odottaa jne. Onhan noita sanontoja :D

   Poista
 3. Tässäkin huivissa on kyllä niin kauniit värit.

  VastaaPoista