perjantai 18. huhtikuuta 2014

Vaihtiksia ja lahjontaa :)

Minusta on kivaa kun ystäväpiirissä on niin paljon käsityöihmisiä, mistä lie valikoituneet ystäviini ;)

Minä kun tykkään neuloa revontulihuiveja yli oman tarpeen niin saan sitten kaikkea kivaa tilalle kun niitä muille neulon :)

Marille neuloin tällaisen ruskea sävyisestä vironvillasta (lankaa kului 150 grammaa):

Ja tilalle sain nämä ihanat pöllösukat:
Marsulle tein hänen ostamastaan vironvillasta huivin, hauskat värit oli langassa. Tämä oli paksumpaa vironvillaa (8/3) ja sitä kului x grammaa, en sitten näköjään tullut punnineeksi sitä...


Marsulta sain tällaisen ihanan punaisen pussukkakassin :) Huomatkaa toisessa kuvassa näkyvät timantit!


Lahjaksi ihanalle työkäverille tein punaisen revontulihuivin syntymäpäivälahjaksi, enkä ole näköjään muistanut punnita sitäkään.

Harmitti kun en ehtinyt Outille ihan syntymäpäiväksi saamaan tätä:
Mutta parempi myöhään kun ei milloinkaan :)

Meillä vietetään pääsiäistä Pekan kanssa :) Minulla selkä kipeä, olin töissä toissapäivänä arkistossa nostelemassa mappeja, enkä muistanut että selkäni ei sellaista siedä... Viime yö meni vähän niin ja näin, joka kerta kun käännyin heräsin kipuun... Liikkeellä on helpompi olla kun paikallaan.. Särkylääkkeiden voimalla siis tämä pääsiäinen vietetään! mies lähtee huomenna siikaan ja toivottavasti tuo meille paljon kalaa!

Mukavaista pääsiäisen aikaa teille kaikille :)

5 kommenttia:

 1. Miun ihana huivi!
  Punnitsen sen kun olen taas kotona :-)

  VastaaPoista
 2. Ihania "vaihtareita"! Oikein leppoisaa lankalauantaita.

  VastaaPoista
 3. Olekos koskaan laskenut montako Revontulta olet jo neulonut ? Sinulta näitä näyttää putkahtavan ilmoille vähän väliä ja kaunis huivihan se onkin. Itse olen tehnyt vasta kolme, mutta neljäs on kyllä jo aloitettuna =)

  VastaaPoista
 4. upeita töitä! Miten sinä ennätätkään. Mie ennätä nykyään mitään käsitöitä tekemään o_O. Mie vain yritän siivoilla huoneet toisensa jälkeen..

  VastaaPoista
 5. Jälleen ovat ahkerasti puikkosi heiluneet ja todella upeita töitä niistä tipahdellut, ei voi kun ihailla:) Aurinkoista kevättä sinulle! T: Näpertelijä

  VastaaPoista