perjantai 1. elokuuta 2014

Rakkauspakkaus

Meidän uusi perheen jäsenemme: supersuloinen Kassu!

Kassu on asustellut meillä nyt noin viikon ja me kaikki viisi olemme menettäneet sydämemme tälle pikkuiselle :) Onhan se välillä melkoinen riiviö, varsinkin iltaisin, mutta kuitenkin pääasiassa sellainen luttanakuttana, suukoteltava tapaus :)

Ikää Kassulla on 9 viikkoa. Vielä ollaan ihan kotinurkilla pyöritty. Opetellaan kaikenlaista tarpeellista, kuten omassa pihassa pysymistä jne. Kovasti Kassu on seurankipeä poika eikä meistä kovin kauaksi edes uskalla lähteä. Panta on kaulassa on vanha tuttu eli ei aiheuta ongelmia, remmi sen sijaan ei ole niin kiva kaveri. Yksin jääminen on kamalaa, mutta olemme harjoitelleen kuitenkin, itku tulee ja kovasti poika ilahtuu kun palaamme kotiin. Meidän pikkuinen rakas!


Kassulla on ihanat karvatassut, ja suuretkin ne on :D Korvat on myös niin pitkät, että välillä Kassu kompastuu niihin juostessaan :) Ja häntä pyörii ilosta ja heiluttaa koko koiraa :D


Ja kovasti Kassu on kiinnostunut kaikesta mitä teemme, jopa kuvaamisesta :D Joka paikkaan pitää nenu työntää ;) Ja meidän nurmikkomme tulee olemaan täynnä kuoppia, siitä olemme saaneet jo esimakua ;) :D


Ja niin hieno koira poika on, että mitään ei ole vielä tuhottu, puruvimma puretaan puruluihin ja omiin leluihin. Luonne on aivan mahtava tällä koiralla! Suuri kiitos kasvattajalle, siellä on opeteltu jo perusjuttuja hienosti, meidän on tarvinnut vain jatkaa samaan malliin :)

Marsut tosin on aika pelottavia otuksia Kassun mielestä, mutta kovasti niiden touhut kuitenkin kiinnostaa, mutta turvallisesti joko neidin tai minun lähellä ;)Minä joka olin sitä mieltä, että meille ei ikinä tule pentukoiraa olen oikein onnellinen että Kassu tuli meille :) Tästä alkaa meidän yhteinen retkemme :)

11 kommenttia:

 1. Onnea uudesta suloisesta perheenjäsenestä.
  Ja eikös se niin mene, että koskaan ei kannata sanoa ei ikinä. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kati, ja juuri noinhan se on, ikinä ei kannata sana ei ikinä :)

   Poista
 2. Onnea uudesta perheenjäsenestä. Tulee ihan oman koiran (11 v) pentuaika mieleen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marjut :) on tämä vaan aika ihanaa aikaa ja toisaalta sitten taas kamalaa aikaa :D

   Poista
 3. Kassu on ihana! Ei meillekään pitänyt koskaan koiraa tulla, mutta niin vain ollaan nautittu Hertta-lagotosta jo viiden vuoden ajan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kassu on ihana <3 Aivan ihanan luontoinenkin tuntuu jo olevan :)

   Poista
 4. Onpa suloinen otus! Paljon hyviä hetkiä rakkauspakkauksenne kanssa<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tjorven :) On tämä aikas ihana tapaus <3

   Poista
 5. Ihana söpöliini:)
  Pitää tulla "nuuskuttelemaan" kunhan kotiutuu teille ensin.

  VastaaPoista
 6. Kyllä tuo Kassu onkin suloinen:) Turvallisia tassutuksia Kassulle ja huisin ihania päiviä.

  VastaaPoista