tiistai 5. elokuuta 2014

Vähän lomatunnelmia ;)

Olen minä koko kesän neulonutkin, niitä revontulihuiveja, mitäs muutakaan :D

Olimme viikon Kreetalla ja siellä mukanani kulki yksi revotulihuivin tekele, sain sen valmiiksi merenrannalla! Oli kyllä ihan huippu perheviikko kaikenkaikkiaan, mitä nyt mun varvas murtui, kuopuksen kännykän lasi meni rikki ja multa hukkui pari korvista. Esikoinenkin oli lomalla mukana tänä kesänä, sai viikon loman kesätöistään :) Oli ehkä hänen mielestään vähän "pliisu" rantaloma :D Mutta ei tuo kyllä valittanutkaan missään vaiheessa, että ehkä se rauhallinen loma teki hänellekin hyvää :)

Tässä muutama kuva lomastamme kauniissa Rethymnonin kaupungissa:


Pääsin jopa kesälomatavoitteeseeni ja luin kirjan! Oli kyllä hyvä kirja tuo Pieni lankakauppa, suosittelen mikäli et ole vielä sitä lukenut :)

Eilen istahdin pitkästäaikaa ompelukoneellekin. Meidän keinumme pihassa otti ja meni rikki, päälliset olivat hyvät kun ei niitä kauhean montaa kertaa edes ehditty loppujen lopuksi käyttää (ja aina sisällä säilytettiin) niin päätin hyödyntää niitä ja ompelin pari petiä Kassulle :)Nämä helteet koettelee pikkuista ja eilen sitten kastelimme pyyheliinan ja laitoimme toiselle sen peitoksi, uni maittoi kuumuudesta huolimatta oikein hyvin "peiton" alla.


Täällä vietetään viimeistä lomaviikkoa ennen arjen alkamista. Nautitaan lämmöstä ja ihan vain olemisesta :) Mukavaa viikkoa kaikille!

3 kommenttia:

 1. Hienoja lomakuvia! Meillä on myös käytetty märkä pyyheliina -kikkaa, mutta säälittävästi blogikoira läähättelee edelleen.

  VastaaPoista
 2. Oi, Rethymnon oli kiva paikka, kävimme siellä koko perhe joitakin vuosia sitten :)
  Ja niin on suloinen pentu siellä, samaa hommataan täälläkin :)

  VastaaPoista
 3. Onnea uudelle perheenjäsenelle :)!!! Kivoja kuvia tutusta mestasta.

  VastaaPoista