sunnuntai 2. maaliskuuta 2014

Maaliskuista höpinää :)

Niin se on tämäkin vuosi hurjaa vauhtia mennyt eteenpäin, vastahan vuosi vaihtui ja nyt ollaan jo maaliskuussa... Töissä pohditaan kesäloma-ajankohtia sopiviksi jne. Meidän perhe haikailee lämpimään... Tämä talvi on kyllä ollut aika armollinen ihollekin, kun ei noita paukkupakkasia ole oikein ollut... Tokikaan ilman ihottumia ei ole selvitty...

Tänään laitetaan mun polkupyörä ajokuntoon, ensi viikolla harjoittelen työmatkaa sillä polkemaan. Ajattelin ottaa sellaisen pehmeän lähdön sen kanssa. Ensi viikolla kerran, seuraavalla kaksi kertaa jne. Hassua pohtia polkupyörän kunnostamista kun oikeasti tänään pitäisi mennä pulkkamäkeen :) Vaan eipä ole mäkiä mitä mennä laskemaan... Meidän pihalla ei ole lunta enää oikeastaan ollenkaan, pari hassua kökkärettä vain. Ja kun tuota pihaa katsoo, niin harava pitäisi esiin kaivaa ja pistää nurin muutama ruma korsikin ;)

Minun maaliskuuni tulee olemaan melkoisen kiireinen, niin töissä kun vapaa-ajallakin... Ensi viikko on onneksi töissä vain 4 päiväinen, perjantai on lomapäivä ja suuntana Tallinna hyvässä seurassa :) Vironvillaa ostamaan ryntää hän :D Seuraava viikonloppu seminaarissa Haikon kartanossa, sitten olisi yhdet käsityöhuoneen avajaiset, sitä seuraavana häät.

Meillä syötiin jo eilen laskiaispullaa, mies mantelimassalla me muut mansikkahillolla. Kaupasta pakastealtaasta ostettiin pullat, laiskoja kun oltiin :) Eilen neiti kyllä meille täksi päiväksi teki valkosuklaajuustokakun ja tänä aamuna siitä palat maisteltiin. hyvää on :)


Pohjana kaurakeksi. Päälle olisi sopinut esim. vadelma, mutta koristeet jäi tällä kertaa kauppaan. Maistuu se kyllä noinkin, ei sitä varmasti jää yhtään yli ;)

Käsityörintamalla on ollut hiljaista, sukkia valmistuu pikkuhiljaa, ihan liian hitaasti... Mutta liikuntaa onkin sitten harrastettu senkin edestä :) Pääsin pitkästäaikaa tällä viikolla salille peräti kaksi kertaa!! Ensi viikon tavoite kolme kertaa :) Plus kävelylenkit Pekan kanssa. Pekka on ollut meillä nyt viikon verran ja taitaa olla vielä ainakin toisen mokoman, saattaapa olla pitempäänkin. Hyvinhän me toimeen tullaan :)

Pekka on sellainen kainaloinen, aina mukana kaikessa mitä tapahtuu :D Tänäänkin kun kaivoin alusta juustokakulle, niin Pekka etsi mukana, piti toppuutella että ei ole nenänsä kanssa jokapaikassa. ja hänen harmikseen ei edes saanut palaa kakusta ;)


Iloista laskiaissunnuntaita kaikille :) Laskekaa mäkeä te ketkä voitte ja nauttikaa siitä :) Ensi talvena toivottavasti on lunta kauemmin, että pääsen minäkin pulkkamäkeen ja hiihtämään!

1 kommentti:

  1. Ei muistettu hommata laskiaispullia meille, mutta vielähän huomenna ehtii :) Mukavaa Tallinnan reissua!

    VastaaPoista