sunnuntai 9. maaliskuuta 2014

Tallinnassa 7.-8.3.14

Ihanassa seurassa Tallinna-Raasiku reissu tehty. Ensimmäistä kertaa yövyttiinkin reissussa, aikaisemmin ollaan käyty päiväreissulla. Näin meillä oli aikaa enemmän jutella ja viettää aikaa koko porukan kanssa.

Katju järkkäsi reissun, on se vaan niin helppoa lähteä mukaan kun kaikki on hyvin ja huolella suunniteltu :) Ja seura tosiaan mitä parhainta! Kiitos ihanat naiset seurasta :) 12 meitä oli reissussa mukana. Perjantai aamuna menimme Eckerö linella yli etelään ja pikkubussi oli meitä satamassa odottamassa ja matkasimme heti Raasikuun Aade Löngin tehtaalle. Vironvillaa ja hahtuvaa sieltä lähti mukaamme reilu 30 kiloa kaikenkaikkiaan, minun osuuteni oli 3,7 kiloa tuosta määrästä.


Näistä tulee hurjan monta ihanaa revontulihuivia :) Ja on kyllä suunnitteilla jotain muutakin ;)

Raasikusta suuntasimme minnekäs muualle kun Karnaluksiin. Siellä oli ihanan vähän väkeä! Pääsi liikkumaan ja valitsemaan ostosia ihan rauhassa :) Minä ostin jotain ylläriä ja ylläriä ja itselleni vain näin vaatimattomasti:

Lanka on minun uuteen pipooni, että saan käyttööni Arjan tekemän revontulihuivin :) Ja sopivat puikot sen tekemiseen. Nuo napit nyt vaan oli ihan pakko ostaa, ne on puusta tehdyt ja niin herkku värit etten voinut niitä sinne jättää ;)

Ja koska Raasikussa ei ollut ihan kaikki värejä, joita oli ostoslistallani niin poikkesimme Arjan kanssa Merekeskuksessa Muoks. Sadamarketissa vironvillapuodissa satamaan mennessä. Sieltä vielä muutama vyyhti lähti matkaani ;) (Korjasin ajatusvirheen, ajattelin kokoajan Sadamarkettia, mutta kirjoitin kuitenkin Merekeskus... Kiitos Outi-M korjauksesta :) )


Ihanaa oli reissussa, mutta ihanaa oli palata kotiinkin :) Mies ja esikoinen minua tulivat vastaan satamaan. Tosin jouduin odottelemaan siellä jonkin aikaa, kun tulivat hakemaan minua kukkakaupan kautta! Perinteet siis jatkuvat meidän perheessämme ja mies osti naistenpäivän kukkaset minulle :)

Tämän päivän aion vain olla mölöttää, enkä tee mitään! No, ehkä neulon kuitenkin :)

Ihanaista eloa ja oloa teille kaikille!

11 kommenttia:

 1. Oi mitä herkkuvärejä oletkin hamstrannut, lurps. =) Kateellinen kuolaus täällä päässä, pitää välistä pyyhkäistä leukaa, ettei tippase näppikselle. ;D
  Ja ei olis mullakaan jäänyt nuo napit ostamatta. Kuulostaa ihanan rentouttavalta reissulta ja komean kukan olet saanut. Minullaki odotti upea vaaleanpunainen suuri ruusu, valmis ruoka ja herkut pöydällä kun töistä eilen kotiin pääsin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, onhan nuo herkkuja muttei sitten loppujen lopuksi itselleni jää kuitenkaan vaan pääsevät lämmittämään jotakuta muuta revontulien muodossa :)

   Poista
 2. Siis suunitteilla muutakin kuin revontulia?!? höh!!?!?!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo-o :D Ajattelin torkkupeiton virkata tuosta punaisesta ihan itselleni :)

   Poista
 3. Se yks juttu mihin ostit langat ja tyrkkäsit ne miun mukaan, siinä on hihnan pujotteluvaide menossa.

  VastaaPoista
 4. Oon menossa kohta itse Tallinnaan, mutta Raasikuun asti en ennätä. En tiennytkään että Merekeskuksessa on vironvillapuoti. Missä päin, osaatko antaa kulkuohjeita?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Sari! Se puoti on nro 213 (muistaakseni) Merekeskuksen toisessa kerroksessa. Minä menen sinne aina liukuportaita ylös (liukuportaat keskustan puolella, ei sataman) ja liukuportaista oikealle, ohi myyjien ja käytävää oikealle, käytävää saa kävellä jonkin matkaa eteenpäin, mutta sen puodin kyllä tunnistaa kun kohdalle sattuu :)
   Lila itse

   Poista
 5. Ihana reissu! Kiitos seurasta! (Se on Sadamarket 213, Merekeskus on eri pytinki)

  VastaaPoista
 6. Ok, kiitos Outi-M. Sadamarketin puoti olikin jo tuttu. :)

  VastaaPoista
 7. Ihanat evästeet sulle jäikin matkalta mukaan. Olet niin oikeassa...tuollaiselle valmiiksi suunnitellulle reissulle on mahtavaa päästä mukaan.

  VastaaPoista