maanantai 10. maaliskuuta 2014

Rakkaudella sinun

Tai siis Minun :D

Nyt se on valmis :) Minun uusi piponi! Sain Arjalta revontulihuivin joululahjaksi ja sille piti saada kaveriksi pipo, eikä mikä tahansa pipo vaan juuri tämä Rakkaudella sinun pipo. Olen tehnyt näitä muutaman, mutta en vielä yhtään itselleni.

Nyt sopii rehvastella huivin kanssa tuolla maailmalla :)


Pipoon ostin langat Tallinnan matkalta Karnaluksista ja pakkohan ne oli ottaa puikoille mahdollisimman pian, vaikka se JyKy edelleen onkin kesken... Ja miljoonat sukat edelleen odottaa tekijäänsä... Yhden revontulihuivin sentään sain tänään pingotukseen ;)

Lanka Autermann Alpaca Silk, puikot 4,5mm (40cm pyöröt). Lankaa kului 55 grammaa. Tykkään tästä mallista, valmistuu nopeasti mutta ei kuitenkaan ole ihan simppeli :)Eilen valmistui sentään yksi JyKy työ, sukat serkun tyttärelle kokoa 36, lanka Viking Vilma ja sitä kului 67 grammaa. Puikot puiset ja kokoa 3mm. (Enää 10 JyKy työtä kesken ja niistä sukkia kahdeksat, plääh!)

Mukavaista alkuviikkoa teille kaikille :)

5 kommenttia:

 1. Piposta tuli kaunis. MInulla on yksi huivimalli koeneulonnassa ja nyt sain illalla sen päättelyvaiheeseen. Uudet langat kutkuttavat jo niin kovasti, jos tänään jaksaisi kun tulen illalla töistä kahdeksan jälkeen.

  VastaaPoista
 2. Kiva pipo, hyvä vaatekokonaisuus. Vai torkkupeittoa meinaat virkata. huh.

  VastaaPoista
 3. Kaunis pipo ja aivan kertakaikkisen ihanan värinen, kuten sukatki ja tuota lahjaksi saamaasi huivia voi vain kuolata, on se upean värinen kans. =)

  VastaaPoista
 4. Nyt sinulla on tosi hieno setti :)

  VastaaPoista
 5. Kaunis pipo sekä huivi :) Eka paketti on matkalla...t.sny

  VastaaPoista