keskiviikko 1. tammikuuta 2014

Uuden vuoden aloitus

No niin, tuntuu oikeastaa aika hyvältä se että päätin lopettaa sen entisen blogin ja aloittaa tämän uuden :) Jotenkin sellainen puhdas olo. Ja kun viime vuodelta jäi laskematta lankojen kulutus ja kirjoittamatta ylös tehdyt työt, niin sekin oikeastaa oli "merkki" aloittaa uudelta pohjalta.

Vielä on sellaista räpellystä tämän uuden blogin kanssa, mutta pikkuhiljaa mennään eteenpäin. Odotan että esikoinen tulee uuden vuoden vietosta kotiin (viimeistään kuulemma huomenna) niin saa auttaa minua tämän kanssa :)

Tänään laitan teille kuvaa näytille minun "työnurkkauksestani" eli olen aika tehokkaasti valloittanut sohvan :D Ja toisestakin sohvanvaltaajasta laitan kuvaa, meidän suloisesta laina/hoitokoirasta Pekasta siis, ja lupaan laittaa marsuherroistakin jossain vaiheessa kuvaa näytille sekä kärmeksestä myös.

Mutta nyt siis tämän vuoden alkuun ja pikkuisen viimevuoden loppuunkin :) Kaksi viimeistä viime vuonna valmistunutta näette tässä:

Tässä on yllätysyllätys revontulihuivi musta-valko-harmaasta vironvillasta (jos nyt joku uusi lukija ilmestyy ihmettelemään, että miksi yllätysyllätys niin olen neulonut näitä jo aika monta, tämä on laskujeni mukaan 65. tällä mallilla neulottu huivi) ja vierellään siinä on ystävälle neulottu rinnanlämmitin (saa vauva nyt alkuvuodesta), neulottu hahtuvalangasta ja lainakoiramme Pekka hännällään muutaman kerran langan katkaisi :D

Näiden kahden työn langankulutusta en laske tälle uudelle vuodelle, siksi en niitä nyt tähän esille edes laita :)

Olen ottanut Facebookissa Käsityöhullutukset ryhmässä osaa JyKyyn (=jouluyöstä juhannusyöhön nimiseen tempaukseen, siinä aloitetaan 20 työtä 24.12.13 - 16.2.14 välisenä aikana ja töiden pitäisi olla valmiit 24.6.14) ja siksi sohva (eli työnurkkaukseni) on tämän näköinen:


Tulossa tällä hetkellä kaksi revontulihuivia ja kolmet miesten sukat (kokoa 43, 44 ja 46) sekä lapsen sukat (kokoa 32) Vielä pitäisi aloittaa 12 työtä, tosin minun listallani on 13, mutta katsotaan jos saisin jonkun karsittua pois... Ja sitten olisi vielä todo listalla vaikka mitä itselleni... Ja muutama revontulihuivikin olisi "tilattuna" jo, ja niitähän minä tykkään neuloa (ne vaan nyt ei mahdu tuolle KyJy listalle eli saajat joutuvat niitä hetken odottamaan :) Mutta tunnetusti hyväähän kannattaa odottaa :D

Ja sitten sohvanvaltaaja osioon :) Pekka oli meillä lainassa ensimmäisen kerran itsenäisyyspäivi viikonlopun ja me koko perhe ihan rakastuimme koiraan, aivan ihana valloittava persoona. Mäyräkoira, pikkuinen kooltaan mutta suuri sisältään. Juuri sellainen kun jokaisen koiran tulisi olla! On aivan kuopuksen lumoissa, poika ei saa edes vessassa käydä ettei Pekka vahtisi ovella ;)


Väsyttäähän se toista kun joutui meidän kanssamme eilen valvomaan myöhään :) Ja pallotkin on piilossa, on sellainen pallohullu tämä poika kyllä, hih!

Mukavaa vuotta 2014 teille kaikille blogiini eksyneille :) Ja tervetuloa uudelleen! Tänne ilmestyy juttuja varmasti useammin kun edelliseen blogiin, sen lupaan :)

25 kommenttia:

 1. Suloinen sohvanvaltaaja :).

  Ja muutaman revontulihuivin kyllä olet tehnyt!! Katsotaan, milloin on 100. revontulihuivi valmistunut ;).

  Tsemppiä kyjyilyyn! Itsekin tässä miettinyt, jos aloittaisi uuden blogin tässä jossain vaiheessa, mutta pitäisi keksiä nimi :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)

   Kyllä se 100. tulee ihan varmasti täyteen jossain vaiheessa :D

   Oli muuten aika terapeuttista laittaa uusi blogi pystyyn! Jospa tämä kirjoittelu nyt vilkastuisi :)

   Poista
  2. Itsestäkin, kun tuntuu, että blogini on tullut tiensä päähän. Minulle, kun on alkanut jopa roskapostiakin tulemaan o_O ihan kiitettävästi, niin jopa senkin takia.

   Ja, kun tänä vuonna on uudet kujeet ;). Joista sitten enemmän jossain vaiheessa sitten. Vaikka sitten uuden blogin merkeissä :).
   Nimiehdotuksia otetaan vastaan :)

   Poista
  3. Minullekin tulee roskapostia sähköpostiin tuon vanhan blogin vuoksi...
   Minäpä yritän miettiä nimeä blogillesi ja ilmoittelen jos saan ahaa-elämyksen :)

   Poista
  4. Miepä jään odottelemaan, jos saat ahaa-elämyksen :D

   Poista
 2. Mikähän "pitää saada uusi blogi" vaihe meillä on meneillään? Mullakin sama homma tekeillä.. ihana koirulaine. ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä idea uudesta blgista juolahti mieleeni oikeastaan vasta eilen, toimin siis joskun ihan nopeastikin ;) Olisi varmaan jäänyt tekemättä jos olisin miettinyt pitempään :)

   Poista
 3. Onnea vaan uudelle blogille, poikkesin katsomaan ja hyvältä näyttää!

  VastaaPoista
 4. Ihana koiruus. Melkoinen hullutus tuo haaste johon olet lähtenyt. En minä, en.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on :) Koirat ylipäätään on ihania <3
   Minä jo yhden tempauksen vetäisin viime vuoden puolella, vaikka olisi jatkunutkin muistaakseni maaliskuulle asti, sain tehtyä joululahjat sen tempauksen voimin :)

   Poista
 5. Suloinen, pikku-Pekka. Hyvää uutta vuotta ja onnea uudelle blogille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pekka on suloinen <3
   Hyvää uutta vuotta sinulle myös ja uusi blogi kiittää myös :)

   Poista
 6. Hmm, meinaatko muuttaa blogin sisältöä tms? Mä siis ihmettelen miks uus blogi ku kuitenkin jatkat bloggaamista?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika näyttää mitä tänne ilmestyy :) Pitääkö kaikelle olla aina järkevä selitys? Minusta ei, vaan joskus voi tehdä asioita ihan oman päänsä mukaan miettimättä mitä muut niistä ajattelee :)

   Minusta tämän aika vaan oli nyt, mitä sitä sen kummemmin selittelemään :)

   Poista
 7. Olen laittanut Lilan uudet kujeet oikein pikanäppäimelle jotta on hyvä seurata koska pitää toimittaa villa Revontuli vol.71:n :-)

  Ihanaa vuotta 2014 koko perheelle ja lainakoira Pekalle ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, hyvä että pidät huolen ettei vuoronumerosi mene ohi ;)

   Ihanaa vuotta 2014 myös sinun perheellesi, myös kaikille nelijalkaisille <3

   Poista
 8. Onnea uudelle blogillesi! Tulen vierailemaan jatkossa täälläkin:) Suloinen koiruus:) Hyvää sekä käsityörikasta uutta Vuotta sinulle! T: Näpertelijä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Näpertelijä :) Pekko on todella suloinen!
   Kiitos samoin sinulle käsityörikasta vuotta <3

   Poista
 9. Ihan kivalta tuntuu tämä uusikin blogi :) Itsehän aikanaan tein saman,kuvanlisäysongelmista johtuen,mutta minulla se tiesi huimaa seuraajien vähentymistä :( Toivotaan Sinulle parempaa onnea... Ja myös ihanaa uutta vuotta,Lila <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sirpa :) Minullakin varmaan lukijamäärä putoaa, mutta minua ei haittaa, uskon että tärkeimmät kulkevat mukanani <3
   Ihanaa vuotta myös sinulle <3

   Poista
 10. Onnea uudelle blogille! Onnea ja hyvää mieltä myös uudelle vuodelle 2014!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana ystäväni <3 Sinulle myös roppakaupalla hyvää mieltä ja onnekasta vuotta <3

   Poista
 11. Jee! Onnea uudelle vuodelle ja uudelle blogille. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maria :) Onnekasta vuotta sinulle myös <3

   Poista