keskiviikko 15. tammikuuta 2014

Perussukkaa pukkaa ;)

Ihan vaan perussukkaa pukkaa täällä... Tylsääkin tylsemmän näköistä, mutta minusta ihan parhaat käytössä :) Nämä sukat tosin ei jää itselleni, ne pyörisivät jaloissani :D

Kuopuksen opettajalle laitettiin joulukorttiin, että saa sukat vuoden 2014 aikana. Huomenna saa nuo, aika hyvin eikös? Ei tarvinnut odottaa seuraavan syksyn räntäkelejä ;)

Sukat ovat kokoa 44 ja neulottu 7veikalla, kuvassa vähän väri väristää kun on nin myöhään sisätiloissa napattu, väri on sellainen farkunsininen. Lanka on hommattu miehen villapaitaan, mutta... ;)


Lankaa kului 117 grammaa ja puikot oli vissiin neloset (vissiin siksi, koska en jaksa niitä mittailla puikkomitalla, eikä kokoa noissa näy). Muoks. unohtui aloitus ja lopetus päivät eli aloitettu 25.12.13 ja valmistui 15.1.14.

Pekkahan vietiin kotiin jo noin puolitoista viikkoa sitten, mutta tänään iski ihan hirmuinen ikävä! Jossin vinkui koira kun tulin kotiin, niin tuli ihan Pekka mieleen! Siksi katselin Pekan kuvia tänään ja laitan teillekin yhden näytille. Pekka lempipuuhassaan :D Pekka ja pallo ja nimenomaan oranssi pallo :) (Kuulen mielessäni Pekan hännän paukkeen :))Tänään meni taas yksi revontulihuivi pingotukseen. Siitä kuvia huomenna. uskotteko jos sanon, että siitä tuli upea ;)

Ihanaa viikkoa kaikille! Muistakaa pukeutua lämpimästi tuolla pakkasessa ja pitäkää itsestänne ja läheisistänne huolta :)

6 kommenttia:

 1. Näillä pakkasilla perussukka onkin parhautta kengän sisällä ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin minustakin :) Vaikka itse omistankin kovin vähän ihan perusvillasukkia... En ehdi niitä itselleni tehdä ;)

   Poista
 2. Pitäiskö teidän hankkia koira?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmaan pitäisi, mutta kun Pekka on se koira joka vei meidän sydämet :) Ja Pekalla on hyvä ja kiva koti jo nyt.

   Poista
 3. Perussukat ovat niitä parhaita:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on ja niitä osaan tehdä jo vaikka silmät kiinni :)

   Poista