torstai 16. tammikuuta 2014

Revontulen loistetta ;)

Ja taas on valmiina yksi revontulihuivi ;) 67. itseasiassa minun puikoiltani :)

Tämän väristä en ole aikaisemmin tehnytkään. Facebookissa huutelin jokin aika sitten sinisävyistä vironvillaa ja ostinkin kaksi sitä kautta, toinen on tämä.

Tässä nämä värit vaan ei ole ollenkaan niin syvät kun itse huivissa. Salamalla ei täällä pimeydessä saa kunnon kuvia...
Tämä huii lähtee lämmittämään kuopuksen matematiikan opettajan hartioita :) Painoa huivilla on 138 grammaa. Jänn miten samankokoiset huivit ovat niin eri painoisia... Huivi on neulottu 5,5mm pyöröillä (80cm pitkillä) ja neulominen aloitettu 9.1.14 ja valmistui 16.1.14. Saan kirjata huivit ja muutkin neuleeni valmiiksi vasta kun ne on viimeistelty ja päätelty.

Seuraava revontuli onkin jo puikoilla ja jonossa on muutama odottamassa puikoille pääsyä ;) Kyllä mä näitä ainakin 100 aion neuloa :D Kohta vaan loppuu ne joille neuloisin...

Ihanaa loppu viikkoa ja tulevaa viikonloppua teille kaikille :)

10 kommenttia:

 1. Tuo on aivan ihana!!!! Ja hei,jos huiveja haluavia tyyppejä puuttuu,niin täällä olis yks :) Mä en nimittäin OSAA tehdä Revontulihuivia....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on, tätä väriä en ole nhnyt. Luulen ettei enää saa.. Minä lupaan sinulle revontulen tehdä <3 Vaikka itsekin sellaisen osaisit vaikka silmät kiinni, niin taitava kädentaitaja olet :)

   Poista
 2. Kauniit värit tässä huivissa!

  VastaaPoista
 3. Sit vaan aloitat uuden kierroksen tai teet niitä torkkupeittoja? Mutta aika monta vyyhtiä lienee sun maaliskuun kauppalapussa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin mä varmaan teen, aloitan kierroksen uudestaan :D
   Ajattelin kyllä peittolangat sieltä Aadelta kantaa kotiin, sieltä kun villaa saa halvemmalla. Väri vielä vähän mietityttää. Yritän kuitenkin olla maltillinen ostoksissani :D

   Poista
 4. Kaunis on tämäkin. Vironvillassa on niin kauniita väriyhdistelmiä, jotka tämä malli tuo niin hyvin esiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Minustakin tästä langasta saa todella kauniita revontulihuiveja! varmaan johonkin muuhunkin huiviin sopisi tuo lanka, mutta olen jumahtanut revontuliin ;)

   Poista
 5. Kauniita nää on, ja ihmettelen kun jaksat vielä parikymmentä neuloa. Mä sain Revontulen joululahjaksi Arjalta niin että muakaan et voi laittaa "revontuli kohteeksi";)
  Jos vaikka pääpalkinnoksi johonkin koulun arpajaisiin tms.?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä mä jaksan :) Eikä se 100 ole välttämättä takaraja edes ;)

   Poista