maanantai 6. tammikuuta 2014

Tonttusen askelia...

Ensimmäinen työ tälle vuodelle valmistui eilen (oikeastaan jo toissapäivänä, mutta pingotin ja päättelin eilen) :)

Tämä lanka on ostettu jo vuonna 2010 työhuvimatkalla Tallinnasta ja harmillisesti tätä väriä ei enää sieltä saa. Työkaveri osti ja lupasin tehdä revontulihuivin. No, nyt vasta sen sain tehtyä :D Lankaa tähän kului 156 grammaa ja puikot tais olla 5,5 kokoa. Tämän aloitin 29.12.13.

Nimesin tämän huivin tonttusen askeliksi, koska nuo värit tuo niin mieleeni tontun :) Tässä värit vielä lähempää:
Näin on siis tämän vuoden työt saatu alkuun, puikoilla tosin tulossa jo taas vaikka mitä. Varovaisesti olen asettanut tavoitteeni ja aion neuloa/virkata lankaa tänä vuonna ainakin 6 kiloa! Ja lankavarastoni vuoden lopussa saa olla korkeintaan 30 kiloa, nyt se on vähän päässyt rönsyämään ja vuodenvaihteen laskelmien mukaan se on reilu 32 kiloa. Maaliskuu tulee olemaan paha kuukausi kun on tiedossa lankamatka Tallinnaan :D

Pekka vietiin eilen kotiin ja meillä kaikilla on pikkuista jo kovin iso ikävä! Onmeksi meille luvattiin, että saamme Pekkaa taas hoitoon jossain vaiheessa :)

On se muuten kumma, miten sitä kuulee Pekan ääniä vaikka ei paikalla olekaan. Ja monta kertaa olen meinannut lapsille sanoa, että "Koska Pekka on viimeksi viety ulos ja onko saanut ruokaa?"... :)

Ihanaista loppiasen iltaa teille ja mukavaa viikkoa kaikille :)

14 kommenttia:

 1. Sä oot kyllä uskomattoman nopea noiddn Revontuli huivien kans. Mulle on ihan tullu himo jos mimäkin pitkästä aikaa kutoisin sen. Minulla se olisi vasta neljäs..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No en mä edes niin kovin nopeasti tuota neulonut :) Mutta tykkään noita neuloa, harmi kun kohta kaikilla ystävilläni sellainen on ;) Kenelle sitten niitä neulon?!

   Poista
 2. Kylläpä sä ruoskit itteäs tavoitteilla.

  VastaaPoista
 3. Samaa mieltä Pia:n kanssa, että sinulla ei kyllä kauaa nokka tuhise yhden huivin kanssa :).

  Kaunis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, sun huivi on seuraava joka valmistuu. Yksi ehti tuossa välissä,kohta sen postaan :)

   Poista
 4. Kaunis Revontuli, jälleen. Minä laitoin vironvillat vähän jäähylle, kun astmaoireita pukkaa jostakin eikä tiedetä mistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Seija :)

   Harmillista js astmaoireita pukkaa :(

   Poista
 5. Kaunis huivi! :) Minullakin oli viikonloppuna ensimmäistä kertaa molemmat Revontuleni käytössä, ja yksi lahja-Revontulikin kävi käyttäjänsä päällä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos MariJ :) Pitäisi varmaan minunkin tehdä itselleni ainakin vielä yksi, väri vaan on hakusessa :)

   Poista
 6. Kaunis revontuli ja uskomattoman nopeasti neulottu.

  VastaaPoista